Nyttårsforsettet mitt

Nå er det et drøyt døgn til det nye året begynner, og jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter på denne tiden av året.

Mitt nyttår begynner som oftest i April, eller aller helst midt i August. Da setter jeg meg mål, og gir gass. Det pleier å passe sånn.

Men denne gangen har jeg faktisk noe!

Jeg har vært inne på «bakrommet» i bloggen, og halvferdige blogginnlegg nok til en hel bokserie. De skal jeg ta av, og servere dere.

For vet dere hva? Ja. Noen av dere vet hva. Dere er innom og kikker og kikker, og jeg skriver aaaaaalljdrrriii :P. Da blir jeg smigret, og kjenner at jeg har lyst til å gi noe tilbake.

Såh. Hvis jeg nå ikke leverer, er dere hjertelig velkommen ti å pøble i kommentarfeltet helt til jeg leverer 🙂

Godt nytt år 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *