Drømmer og ånder.

Vet ikke om jeg tør å publisere dette, dere vil tro at «hun har alltid vært rar, men nå har siste tråden røket, altså» men jeg skriver likevel.

For noe er gått opp for meg.

Noe som skjedde for lenge siden. Ett år ellernosånt.

Jeg hadde en drøm. Jeg husker at jeg fortalte om den.

Jeg drømte at jeg var eksorsist!

Husker ikke hvordan det høvde til, men jeg hadde ei dame foran meg.

Mange vet hvem hun er, og hun driver med åndelige ting. Det er liksom hennes identitet. Healestein og universets kraft, engler og runetromme, Moder jord og Frans av Asissi.

Henne hadde jeg foran meg, og jeg drev åndene ut av henne, i Jesu navn. Jeg var helt trygg på på Jesunavnet, og trygg i det jeg gjorde, og åndene slapp taket.

Jeg spekulerte litt da jeg våknet, og i dagene etter, og syntes det var en rar drøm. Var det en profeti? Skulle jeg begynne slik virksomhet? Skulle jeg ta kontakt med dama og fortelle henne om Jesus? Jeg fikk råd om å la det bero. Og glad er jeg for det.

For nå er det gått opp for meg. Det var MEG SELV åndene var drevet ut av! Det skjedde kanskje ikke akkurat den natten, men det skjedde.

Hvis vi går tilbake og leser gamle innlegg i Veimat, så vil vi se diverse ånder. Det er både mindfullness og yoga. Det dere kanskje ikke visste var at jeg var litt fachinert av hekseri og trolldom også. Jeg måtte slutte å lese Paulo Coelho. Jeg ble helt tullete av det.

Nå tror jeg selv at jeg er mye «renere».

Jesus er min frelser, min lege, min rådgiver, min glede, og min fred.

Og det er IKKE kjedelig!

Den Hellige Ånd i meg har altså jaget ut alle(ihvertfall de fleste) andre ånder, og jeg er takknemlig. Og jeg vokter meg vel for at åndsmaktene igjen skal få tak i meg. Ef. 6:12.

Jeg holder meg unna østens medisin, og vokter mine bøker vel.

Media er jeg ikke like flink med, en vakker dag, kanskje 😉

Dette innlegget ble publisert i Ånd av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Én tanke om “Drømmer og ånder.

  1. Dere så det bibelsitatet jeg la ut, og nå leste jeg resten av avsnittet. Det er kraftige greier!

    10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje, 15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. 16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be alltid i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige, 19 også for meg. Be om at de rette ordene må bli gitt meg når jeg skal tale, så jeg frimodig kan gjøre evangeliets mysterium kjent, 20 det som jeg er sendebud for også mens jeg er i lenker. Be om at jeg ved evangeliet får frimodighet til å tale slik jeg skal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *