Ny energi

Siden sist har jeg både vært fortvilet og sterk.

For en gangs skyld går jeg seirende ut av en situasjon der noen forsøker å spille på følelsene! Både trusler og oppdiktede lover er brukt, men jeg stod på mitt, i en fredelig linje, og det føles bra 😀

Ny energi! I dag vasker jeg hus med ro i kroppen 🙂

Takker gode krefter for den vanskelige situasjonen, som lot meg lære dette i praksis 🙂

 

 

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Livet og merket , , av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

3 tanker om “Ny energi

 1. Uten at det har noe med saken å gjøre egentlig, synes jeg det er morsomt hvordan vi noen ganger henviser til følelsene som om det var en negativ ting.

  Jeg mener, ville der vært fornuft uten følelser? Neppe..

  Som han sa: Ingen fornuftige avgjørelser uten et motiv, og intet motiv uten følelser. Med mindre man greier den fullstendige likegyldighet, noe de færreste greier.

 2. Du har rett i det, Jon-Leo. Og vi vet også at i situasjoner så kommer først følelsene, så tankene.

  Men det finnes grenser for hvor i kommunikasjon man skal legge inn følelser, og på hvilken måte.

  Det er faktisk veldig interessant det der! Jeg er opplært til å være veldig rasjonell. Opplysningstidens mantraer gjelder fortsatt. Men så kommer det noen(med autoritet på kommunikasjon) og sier at så lenge man forteller om egne følelser, så blir det aldri feil?

  Nei, gi meg et godt, gammeldags, saklig argument…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *