Tanketom

Tenker at jeg burde blogge. Om ikke annet enn så for å opprettholde vanen for meg selv.

Men så tenker jeg at jeg ikke tenker på noe spesielt, og det blir jo litt uinterressant 😛

Men det er jo akkurat det det er! En kjempeverdi i seg selv å slippe å tenke og «brenne» hele tiden.

Det gir kropp og sinn ro og hvile, så man er klar for å «brenne» for full styrke når den tiden kommer.

Noen tror at man hele tiden skal være der jeg er nå. Det passer nok for noen, men for meg blir det nesten litt feigt. Jeg må utvikle meg, skyve den delen av verden som er meg selv videre, skritt for skritt.

Men altså nå er det ro og dagligliv.

Får forresten kanskje besøk av en hvalpeinteressert i dag 🙂

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Hverdag, Livet og merket , , , , av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *