Vil ha sånn tapet i gangen 🙂

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Fine ting :) av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “

  1. Så bra! Jeg malte det forrige kjøkkenet mitt i fabrikk(lys blågrå), og det ble dritlekkert.

    Men nå har vi en stor, kjedelig gang, og der hadde det vært fint med noe spennende på den ene veggen… Du skal se at det ikke blir denne. Den er i ekte silke, med ekte sølv i seg. Antakelig svindyr.

    Hadde vært noe for klissete barnehender 😉

    Det er akkurat for barna jeg tenker fisker. Vi «husfruer» tenker så mye på hva VI synes er fint, og tenker så sjelden på at mann og barn også skal bo i det. Jeg tror at det går an å kombinere disse, og da var denne tapeten midt i blinken, med en dash av humor også i seg (i mitt hus, ihvertfall) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *