Hjertemøte

I går hadde jeg et hjertemøte.

Slike er kostbare.

Jeg var på internasjonal kvinnegruppe, og gruppen hadde besøk av tilsvarende gruppe fra Narvik. Der var det en voksen kvinne. Hun snakket bare bittelitt engelsk og bittelitt tysk, i tillegg til sitt morsmål(som jo er gibritsj for meg). Hun fortalte med hjelp av sin datter om et liv med store, ekte påkjenninger. Men det var ikke det som faschinerte mest.

Hun hadde dårlig hjerte, men for et hjerte! Og for et smil! Hun satt med stor glede og så på når jeg lo sammen med en annen dame(Tzega <3), og jeg trengte bare å se på henne, så så møttes hjertene våre 🙂

Det endte med at vi gav hverandre av det beste vi hadde, et ønske om Guds velsignelse.

Dette er for store ord for mange, men jeg stoler på at dere som kjenner meg allerede er vant med dem, hvis ikke, get used to it, for det er ekte 🙂

Glede og takknemlighet.

 

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

3 tanker om “Hjertemøte

  1. Så vakkert! Og en viktig påminnelse. Hjertemøter kan jo skje i møte med nesten hvem som helst, om man er litt oppmerksom på følelsene sine.

  2. <3 hjertemøter <3

    Jeg har aldri før funnet noe godt ord for den følelsen, men nå har du gitt meg det. Hvis det er samme typen "møte" som jeg tenker på, den gode varme følelsen av forståelse, selv om man ikke sier så mye.? det gir en så mye, og man tenker stadig på dem. En god følelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *