Angus

🙂

Må si det igjen. Takk Gud for gode venner.

Nå er det ikke noe vanskelig å si det 🙂 Vi har hund vi har hund vi har hund vi har hund vi har hund VI HAR HUND!

Vi har det bra 🙂

Tone Lise <3 bad om data på hunden. Og klart dere skal få det! Han er en Kinesisk nakenhund. Chinese Chrested Powder Puff. Det er ikke meningen at han skal bli mer enn 4-5ogetthalvt slanke kilo.

Og han heter, fra i dag av, Angus. Det navnet gir meg mange forskjellige assosiasjoner. Noen andre som får assosiasjoner til det? Dele?

Han ble født i begynnelsen av desember, og elsker husfar allerede.

Mere skal jeg ikke si om voffsen i dag. Skjønner at ikke alle er like oppslukt i kiloet som jeg er 😉

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

5 tanker om “Angus

  1. Ser ikke mye maken ut, men nydelig det e han. Angus va vel ikke helt i min gate. Har eirik til svigerbror så da kan Du vel straks skjønne assosiasjonene;) men du vet… Alt kler den smukke:)

  2. Nei Huff! Hadde ikke tenkt på det… Tenkte mer på storfeet, og ang…el, og ang…ry, og en eller annen skotte. Kanskje det blir Chrysler, da? Vi har diskutert det i dag…

    Powder Puff er den med pels. Det sies at i hvert kull med nakenhunder fødes en med med pels. For å varme resten av dem.

    Jeg skal prøve å få lagt ut bilder i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *