Hysj!

Hysj, jeg har en hemmelighet å fortelle… En stor en, som merkelig nok er mye vanskeligere å fortelle enn man skulle tro…

Tarattata! Vi har herved fått oss hund. Vi hentet hvalpen i går.

Og jeg har hetta 🙁

Jeg trodde aldri det skulle bli slik, men jeg er kvalm. Tåler ikke lukta av ham. Det er som om hormonene mine er både gravid og i barsel på en gang, og det føles som for mye.

Men herrefred så søt han er! Og så glad! Han sover hos mor, og leker med far. Alle barna er også pent introdusert, med hell 🙂

I’ll be back 🙂

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

3 tanker om “Hysj!

  1. Å så nydelig den e. Så bilde du har lagt ut og du verden jeg er sjalu.. ikke på en stygg måte altså. Men du må jo gi litt vitale data her og. Merke osv:) .

  2. Fint med hund, stress i begynnelsen, men det går over 😉
    hunder og mennesker påvirker hverandre, han var/er sikkert nervøs i nytt hus og påvirket deg til å bli en tanke tullerusk 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *