En fiiiin ettermiddag og kveld :)

Bare mååå sladre om en kjempefin ettermiddag.

Først gikk jeg tur. Den vanlige ruten for først gang på lenge. Og finere kan det ikke bli en februarkveld her nord. Noen få kuldegrader, vindstille, nesten helt klart, og fullmåne. Ren nytelse.

Jeg gikk forbi et par hester som stod i innhegning noen timetre fra veien. Den ene hesten la seg i min rytme, kikket lengselfullt på meg og fulgte meg til han traff gjerdet, gikk tilbake, og begynte på nytt. Det fikk meg virkelig til å glede meg over min egen frihet! Ved siden av trangen til å hente hesten og ta ham med på tur…

Så dro jeg hjem, dusjet, og gikk på besøk til en venninne og kattene deres. Kattemor og fem nydelige skapninger som er henteklare neste helg. Tri-i-ivelig, både folk og dyr. Takk, Juliana 🙂

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Ukategorisert og merket , , , av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “En fiiiin ettermiddag og kveld :)

  1. Kjære deg,
    Gratulerer med bloggen! Jeg syns at du er flink å skrive! Stå på! Du har nettopp fått en fast leser på bloggen din.
    Takk så mye for besøket, alltid koselig å veksle tanker og følelser med deg. 🙂
    Varm klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *