Blå søndag

Dagen i dag er lang og blå.

Sola skinner, jeg har nytt den, Men.

Noen vil vel si at jeg tenker for mye.

Og det kan jo hende?

Jeg vil heller si at jeg føler.

Jeg er lei. Lengselen sliter i meg. Bekymringene for barna er ikke tanker, de er følelser.

Da kan det være godt å la tankene ledsage følelsene.

Identifisere.

Kanskje dukker det opp noe å gjøre med ting? Endringer?

Jeg har ihvertfall båret min litenhet til vårherre. Kanskje han kan gjøre noe?

Dette innlegget ble publisert i Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Blå søndag

  1. Om du tenker for mye? Antagelig gjør du det, men du tenker på feil ting hvis du tror at du kan gå til Vår Herre med din litenhet. Han hører deg ikke. Han hørte jo ikke på de millioner av soldater og sivile som bad om å bli spart for en grusom død under to verdenskriger. Hvorfor tror du at du er liten? Din gud har ifølge bibelen skapt deg, men gitt deg din frie vilje til å styre ditt liv uten hans innblanding. Du er ikke mindre enn du gjør deg selv. Glem alle tanker omkring en gud som ikke eksisterer, og tenk isteden humanistisk. Finn deg en en god hobby. Kanskje er gleden over å hjelpe andre det som kan døyve lengselen som sliter i deg. Vel, det er lett å gi andre gode råd. Jeg har levd i 88 år og sett og opplevet mye, og kan fortelle at jeg fikk et bedre liv etter å ha kastet vrak på myten om himmel og
    helvete, og tok styringen over mitt eget liv. Jeg fikk i tillegg et mere avslappet forhold til min egen død. Slutt er slutt.

  2. Den var frisk! Og det er jo bra 🙂

    Jeg skulle vel egentlig frem til at jeg egentlig ikke tenker for mye 😉 Tankene kommer etter følelsene. Men du kan helt sikkert si at jeg handler for lite 🙂

    Og når det gjelder min litenhet så kjentes jeg lita ut denne dagen. Jeg manglet motet på dagen og dagene, og kjente meg utilstrekkelig overfor mine barn. Ganske allmengyldig, eller hva?

    Og når det gjelder Gud eller humanisme, så snakker du til feil menneske på feil dag. Jeg har så mange fysiske erfaringer med Vårherre, at å ikke forholde meg til ham, min skaper og frelser, ville omtrent være umulig.
    Senest i dag ble jeg bønnhørt! Stort! Takk <3

    Men det betyr ikke at jeg ikke tar styringen over mitt eget liv. Både gode aktiviteter og å gi til mennesker er ting jeg etterstreber hver dag, og jeg tenker at Gud er med meg på det.

    Så kommer du inn på noe. Det Ondes Problem. Det har jeg strevd mye med det. Uten egentlig å finne mange svar. Jeg i mitt unge liv har også sett og opplevd litt, uten å dermed si at jeg har sett like mye som deg…

    Når vi tror på en Gud, så anerkjenner vi også den andre kraften, Djevelen, det onde, som en realitet.

    Men jeg har funnet ut at jeg bare må vandre i tro og tillit, og skulle noe gå galt med meg eller mine, så får jeg tenke at Gud ser oss, og er sammen med oss, gjennom alt som skjer, også i dødens stund, om den så skulle komme tidlig. Vi har ingen løfter om at det skal være lett, men vi er lovet støtte.

    Det lyset jeg nå opplever kontakt med kan ingen ta ifra meg, samme hvor galt ting kan gå 🙂

    Så blir jeg jo litt lei meg når voksne folk ikke fant det de trenger i Jesus. Men som sagt, voksen er du jo, så du vet vel hva du gjør 😉

    Videre fin søndagskveld til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *