Mareritt

Dette er et mørkt innlegg.

Jeg er forkjølet(eller er det bare ME?), alene med ungene, og har mareritt om nettene.

Marerittene, ja. De hjelper meg. De forteller meg hvilke tema som er viktige for tiden, og hva som er verdt å jobbe med.

Det samme gjelder selvsagt når drømmene er lyse og gode. De kan gi trøst, mot og veiledning. Sånn bortsett fra den direkte gleden der og da 🙂

Har lest en bok om drømmer. Ikke alt klarer man å få til å stemme, men man må velge litt selv, det er jo alltid mennesket som drømmer som har fasiten!

Ofte er søvnen og drømmene den enkleste kanalen jeg kan finne for å møte meg selv. For å finne ut hvem jeg er, bak alle tanker, frustrasjoner og stress. En «metode» jeg bruker er å oppsøke Gud idet jeg legger meg, og overlate meg, mine barn og mine drømmer til Ham.

Det er godt. Også når det blir mareritt av det. Så kan Gud ta vare på marerittene. Legge dem på sitt arbeidsbordet sitt, do his magic, og gi meg dem tilbake som leget liv.

Og lære meg å ikke gjøre samme feilen igjen. Hva han bruker til det skal jeg ikke engang gå inn på her, men noen av dere kan godt føle dere inkludert 😉

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Mareritt

  1. Drømmer er nyttige, både gode og vonde. Opplever også det å ha mareritt når jeg sliter med ME-en, men jeg har antakeligvis ennå ikke kommet dithen at jeg greier å tolke dem hver gang 🙂
    Liker spesielt det med at du lar Gud «do his magic» ;D

  2. Åkjære du 🙂 Disse tingene gjør jeg ikke hver gang. På langt nær. Og du jobber jo midt i kunnskapsbanken 🙂 Men det som er krevende er å få tak på dem. Skrive dem ned før du våkner helt.
    Men man trenger ikke alltid å tolke og huske. Å bite seg merke i følelser og stemninger er en god start 🙂 Vi kan godt jobbe litt sammen, hvis du vil 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *