Intensjoner 2

Noen som vil vite hvordan det gikk med intensjonene?

Jeg sto opp, snurra finklær på meg selv og ungene, og så satte vi oss i bilen, 5 minutter for seint som vanlig, vridde om nøkkelen, og kjørte ikke til kirka.

Bilen ville ikke starte!!!!!! (hvordan lager man sintfjes her?)

Jeg er skikkelig lei meg. Den gudstjenesten ville jeg ha med meg!

Jeg ville gråte de tårene, gå til nattverd, synge de langsomme salmene, og jeg ville dele den opplevelsen med min mann.

Nå får han gjøre det alene, sammen med kjeldebotningene, og sine svigerforeldre 😉

Håper bare de sender gudstjeneste på radioen nå, da 🙂

Dette innlegget ble publisert i Hverdag av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

6 tanker om “Intensjoner 2

  1. Sint fjes er sånn: 👿 Altså kolon + evil + kolon (uten mellomrom)! Intensjoner? Uff, mine går stadig i vasken 😳 Som å legge meg tidligere om kvelden/natta, stå opp tidligere, slutte å røyke, jobbe mer, + +, du skjønner?
    Men motsatt av deg, så er jeg Fritenker & Ateist, og har det utmerket som det. Likevel respekterer jeg de EKTE kristne, om enn jeg ikke FORSTÅR holdningen. Just slikt kunne vi nok debattert oppover vegger og nedover stolper, men erfaringsmessig er det 2 ting som skaper ufred her i verden, og det er religion og politikk. Og om de to tingene står sammen, blir det verre-enn-verst, noe vi alle vet.
    Uansett: Ha en superduper påske (resten av den) og TAKK for kommentar inne hos meg 🙂

  2. Yei =D Takk for hjelpen 🙂

    Hm. Når det kommer til å tro, eller ikke tro, så er det et valgt. Du har valgt å tro at det IKKE finnes noen gud. Det respekter jeg like mye som du respekterer min tro.

    Og når det kommer til religion og kriger, så har de i utgangspunketet ikke så mye med hverandre å gjøre. Det som skaper krig er maktsyke og grådighet. Så ser vi at maktsyke og grådige mennesker misbruker religion og manglende kunnskap for å skape krig.

    Se på for eksempel Russland og Kina, så ser du godt at mennesket kan krige og undertrykke helt uten religion, men med en ikke-religiøs maktstruktur…

    Takk for kommentar, og lykke til med intensjonene dine 🙂 Jeg har funnet ut at det lønner seg å velge dem med omhu… 😉

    • Heisann, du fikk jo til sinnafjeset jo! Du er så flink att’e 😆 Mht. «krig og fred åsså sånn» (blondinestil) er det ingen regel uten unntak mht. innblanding av religion. Endatil i muslimske land kriger forskjellige grupperinger innad i religionen mot hverandre. Så der er vi uenige du! Men ja, også innen alle avarter av religioner, fins maktsyke og grådighet. Det er menneskets iboende egenskap det vet du 🙁 Mine intensjoner? Velge med omhu… uffda, det er vanskelig du, men takk for rådet, skal se hva jeg får ut av det 😉
      Stikk gjerne innom meg igjen med kommentarer, morsomt det, selv om jeg for mange «kan» være kontroversiell i det jeg skriver. Men på det viset skapes i det minste debatt om noe, og, det er vel derfor vi alle skriver (individuellt) som vi gjør, er det ikke det da ❓ 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *