Om å strekke til

Om å strekke til. Eller ikke strekke til.

Femåringens bursdagsfeiring i dag. Trivelige folk og lykkelige barn. Men jeg selv sitter igjen med en følelse av å ikke strekke til.

Ville så gjerne at alle rammer skulle være perfekt, men det er de langtifra.

Hvorfor er det slik? Hvorfor er det så viktig for oss damer å stille med de rette rammene for enhver anledning? Hvorfor blir vi så sjelden fornøyde?

Eller er spørsmålet hvem som ellers skulle stille med rammene? Jeg kjenner meg ærlig talt mer hjemme i gutta(på sitt beste)s «cut the crap»-holdning. Den som skreller av de fleste lag av dill og overflødighet, og fokuserer på det som virkelig er viktig, og det vi egentlig vil holde på med.

Men man får noen konflikter da og. Because details matters. Men de er jo så kjedelige!

Jeg må vel finne frem min gamle venn «godt nok» igjen.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Om å strekke til

  1. kjære Siri.
    kjenner meg så innmari igjen i det du sier her. Og DU har lært meg tankegangen, så jeg vet du har den, du må bare finne den frem igjen.

    DU ER GOD NOK!

    Du er en fantastisk mor, en fantastisk venninne for meg, og jeg tror og vet at du er en fantastisk kone, søster, datter, alt. Du er god nok, og du er bedre enn du selv tror <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *