Optimistidioti.

Sånn. Nå er bollene bakt.

Klokka ble halv ti før jeg fikk begynt på utbakinga, og nest siste brettet står fortsatt i ovnen.

Idiotiske optimistprosjekt 🙁

Og jeg kan love dere her og nå at dere ikke får bilde. Jeg kunne godt gjort et unntak og laget skryteblogg når jeg for en gangs skyld hadde noe å skryte av, men jeg gidder ikke 😛 Nå er det kveld, og jeg er sliten.

Vi kan si det sånn at de som kommer på besøk får smake 😉

Opp med ungene i morgen, de minste hjemme, med besøk og prinsesseliv.

God natt 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

4 tanker om “Optimistidioti.

  1. Hey! Du er jo et fantastisk menneske helt uavhengig av bollebaking eller ei! 😀 Sånn i tilfelle du var i tvil. Også digger jeg bloggen din. Klok og ærlig. Eller reflektert og autentisk, alt ettersom hvor fint man snakker, haha. Klem!

  2. Ååååtakk, Marie 🙂 Når begynner du å blogge? Føler på meg at det er minst like mye å hente der, tror forresten vi to mestrer begge språkene 😛

    Klem til deg og 🙂 Når kommer dere forresten nordover neste gang? Jeg har boller i fryseren 😛

  3. Haha, Faina 🙂

    Takk for komplimentet 🙂 Det er du og 😉

    Jeg vurderer å gå ned i fryseren for å ta bilde, men avstanden ned i den tomme fryseren blir så lang, at jeg er redd baksten blir bare en liten prikk i bildet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *