Sitat <3

«Don’t hide your sadness,It’s bad for your health and you have the right to be sad»

Paulo Coelho

Min oversettelse…

Skjul ikke din tristhet, det er skadelig for helsen din, og du har rett til å være trist.

Dette innlegget ble publisert i Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

4 tanker om “Sitat <3

    • Det er helt riktig. Man har all rett til å vise sine følelser. Negative følelser som blir lagt lokk på, blir ikke borte. De ligger der og koker som i en trykkoker og en vakker dag eksploderer de pga at trykket har blitt for stort, og da kan de være veldig vanskelig å håndtere.

      Men samtidig så er det viktig at målet med å vise sin tristhet eller sitt sinne må være å ta fra dem makten. Man skal ikke vise dem for å dyrke dem større, eller for å få makt over sin omverden. Men man skal tilstrebe seg makt over følelsene slik at man kan bestemme selv når de skal få komme fram i lyset. Dersom følelsene får bestemme selv, får man en situasjon der man aldri vet når tristheten overmanner en og det er jo uholdbart i lengden.

      En teknikk for å håndtere tristhet som er uoverkommelig, er å sette av tid til å være trist. Bestemme seg for at nå skal jeg sette meg ned og kjenne på følelsene. Grine, rase, banne, sørge dypt, for så å komme ut av det igjen; lettere og gladere og med litt mindre sorg i ryggsekken. Det har fungert veldig bra for meg.

      Klem

      • Så klokt, Katy 🙂 Jeg er helt enig med det å ikke dyrke sorgen og tristheten, men du har nok bedre kompetanse enn meg på å takle slike følelser. Jeg har aldri hatt en sorg som verden har anerkjent, men det betyr ikke at jeg ikke har sørget, alene og uten å vite hvordan…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *