Klikk

Søndag fikk jeg en heftig forkjølelse. Feber og greier.

Men i morges, før jeg våknet, kjente jeg at det «klikket» i kroppen min, nesten som når du klemmer og slipper en liten brusflaske, med bare lyden, så visste jeg at jeg holdt på å bli friskere.
Det er ganske uvanlig for meg å bli så fort frisk, så jeg ble kjempeoverrasket! Det jeg ikke tenkte på var vel at slike «klikk» en vel så uvanlige 😛 Eller ikke? Jeg tar det ihvertfall som et tegn på kontakt med kroppen min…
Så i dag har jeg «tatt tilbake» et forsømt kjøkken, uten paracet. Godt 🙂

 

Annonser

Dette innlegget ble skrevet i Hverdag, Livet og merket av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

1 tanke om “Klikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *