Samlemani

Jeg ser verdi i de fleste, og med det meste.

Å se verdien i mennesker er lett å forsvare. Ihvertfall med Jesus som forbilde. Det er når det kommer til ting at det blir komplisert, for jeg setter stor pris på orden og ledig plass også =)

For meg er det en kamp i det daglige, som jeg som regel vinner. Ihvertfall sånn høvelig.

Men så kommer neste generasjon og er ennå verre. Det blir hardt! I dag har jeg som mål å ikke bare rydde det barnerommet, men også få henne selv til å ta farvel til noe, for å få ting stappet i kjelleren, i det minste… Uh. «Førr æ liiiik jo den!» er et refreng.

Hva gjør en mor? I noen år har jeg ryddet bak ryggen hennes. Men det lærer hun jo ikke noe av?

Dere skulle bare visst omfanget av disse indre konfliktene i oss selv og familien… Jaja. Jeg tror ikke vi lar den komme mellom oss, ihvertfall, i og med at det jo er hver sin tur, og vi vet det.

Rydderapport kommer etterhvert.

Er det flere som strever med samling og rydding? Noen tanker?

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

3 tanker om “Samlemani

  1. Åh Kjære Juliana! Den dagen jeg finner meg selv i et slikt regime, så har jeg enten identitetskrise eller tvangsnevroser, kanskje helst begge deler 🙂 Litt rot må man ha, men man må kunne finne plass til det man virkelig ønsker 🙂

    Men nå må du ikke misforstå, jeg beundrer dem som har denne ordenen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *