Ny gjesteblogger!!!!

Veimat har fått ny gjesteblogger!

Nummer to etter en molefunken gullfisk 😛

Ei søster i troen, som for noen år siden gjorde sterkt inntrykk på meg for sin tro, skrev noe på FB i dag, som jeg likte så godt, og ville at dere også skulle få lese.

Så jeg spurte om hun ville skrive det her hos meg. Og det har hun gjort.

Navnet er Vanja Lundberg Croese Høivold, og hun er ei lita og søt lappkjerring i Vennesla. Hvor mye lapp hun egentlig er vet jeg faktisk ikke, men hun er en racer på å tenne bål :P. Og hun er fra Finnmarka. Alta, tror jeg det var.

Og selv om hun ikke bare er kokrolig, så var den sterkeste «sinna-ytringen» jeg hørte fra henne «Han der skal jeg be for!!!!!»

Etterhvert som jeg nå skriver, så går det opp for meg at jeg ikke har noe særlig vital informasjon om deg, Vanja, bare en relasjon <3, så du vil kanskje si noe selv?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *