Ta bort elendigheten, ikke uskylden.

Klarer bare ikke å ikke legge ut denne. Den omhandler en av mine hjertesaker, nemlig barnevern.

http://www.vl.no/samfunn/vil-kaste-ut-overgriperen-/

Genialt!

Og det skulle vært brukt flere steder!

Ved mobbing, for eksempel. Både på skole og på arbeidsplasser.

Men ihvertfall når det gjelder barn som opplever overgrep og omsorgssvikt…

Det ville bli en helt ny måte å tenke barnevern på. Enkelte privathus kunne blitt «barnehjem» med gode voksne som jobbet turnus. Det ville løse litt av dilemmaet med mangel på både fosterhjem, og kvalitet i barne/ungdomshjem.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Samfunn av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *