Tur

Har gått en fantastisk tur sammen med to venninner, Mia og Margareth.

Vi gikk min barndoms fjæratur <3.

Variert og utfordrende 🙂

Såpass utfordrende at vi slapp å prate om så mye, og tenking, ja den forlot vi hjemme 😀

Deilig!

Nå er kroppen mør, men den klarte det! Hipp hurra 🙂

Margareth <3 Jeg glemte å ta noe særlig med bilder. Var for opptatt med å nyte... Men her ser dere altså lyset, og ut ifra påkledning, temperatur. Legg forøvrig merke til sneen, i siste halvdel av April...

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Diverse bilder, Hverdag, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

En tanke om “Tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *