Minnelesing

Noen av oss lever visst livet baklengs.

Ihvertfall har jeg noen gamle, gode minner jeg tar vare på og pusser på.

Eller du kan kalle dem kapitler i livets bok man går tilbake igjen og igjen for å lese 🙂

Mennesker kan komme inn i livene våre, skrive et kapittel, eller kanskje bare et komma?, og dra videre. Helt uvitende om hvor mange ganger akkurat DET kapittelet blir lest.

Mange vil nok påstå at det ikke er sunt å drive å pugge gamle skriblerier.

Vet du hva? Når jeg her på bloggen min har skrevet noe bra, så er jeg fornøyd. Og til jeg da skriver noe nytt som er ihvertfall tilnærmet like bra, så skroller jeg meg nedover til jeg finner det gode, og så leser jeg.

Så jeg husker at det er mulig å få det bra =)

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Bøker jeg leser, Livet, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

En tanke om “Minnelesing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *