Påskeglede

Jeg gleder meg til påske.

Ikke til å gå på ski, for snøen er regnet vekk.

Dessuten så har jeg tynne tradisjoner på akkurat skigåing 😛

Men til selve påsken.

Til å følge Jesus fra inntoget i Jerusalem palmesøndag, der Hosianna-ropene runger, via  skjærtorsdag, hjerteknusende langfredag, til påskemorgen slukker sorgen, og Han er oppstanden, Halleluja!

Jeg skal synge salmene, være stille, spise brødet og drikke vinen.

Og la solen varme og fornye, hvis det blir mulig, sånn værmessig 😛

Fiiin påske 😉

 

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Bøker jeg leser, Livet, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *