Fryd deg ved din frihet

«Menneske våkn opp, og fryd deg ved din frihet!»

Du er kjøpt, og du er fri.

Dine forkortkommenheter, dine feil, dine tabber og dine svik, de regnes ikke mere.

Jesus har tatt det alt på seg. Frivillig, som en gave til deg, fordi Han synes at du er til å DØ for!

Du kan velge å ta imot dette, og gå videre, og elske dine nærmeste, og dem du møter, med blanke ark.

Det er utrolig hvem du kunne finne på å elske om du bare forsto dette!

«Den fremmede du frykter er ikke din fiende, men en elsket bror»

Eller du kan fortsette å fortjene og prestere.

Å gi deg selv ris fordi du ikke er god nok.

Hespe skuldrene opp til ørene for å rekke over to menneskers verk, av frykt for å ikke strekke til ett menneskes verk.

Valget er vårt. Gaven er gitt.

Jeg må velge det på nytt hver dag. For meg selv, og for andre, hvis det er mulig?

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *