Avvisning og mot

En annen av menneskets store «oppgaver».

Vi er alene, men søker hele tiden sammenskap med andre.

Vi vil bli sett og elsket, respektert og verdsatt.

Til tider kan vi faktisk ønske å krype inn i hverandre, bli ett.

Men så er kan vi ikke alltid det. Noen ganger er det hjerteskjærende ensidig, når den du kryper mot, går fra deg.

Kjenner at dette er vondt.

Andre ganger tør vi ikke krype, i frykt for å bli avvist.

Andre ganger igjen ser vi en silhuett, og innbiller oss at det er ryggen vi ser, når det egentlig er noen som betrakter oss.

Andre ganger igjen, og det har jeg gjort, løper vi så fort vi kan alle andre veier, livredd for å bli avvist av den som betyr noe for oss, den vi helst vil krype tett inntil.

Eller kanskje vi ser at noen trenger noen, men ikke har tro nok på oss selv til å tilby vårt nærvær? Husk at når du gir nærvær, så får du nærvær…

Da er det EN ting som gjelder.

MOT.

Mot til å krype mot, og mot til å forsøke igjen.

Mot til å hjelpe, og mot til å ta kontakt for egen del. Mot til å se at noen liker ditt nærvær.

For det er jo som oftest det!

Er det bare jeg som har en gammel drøm om å spleise alle ensomme mennesker her i verden… *poff!*, så var det problemet løst!

 

Dette innlegget ble publisert i Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Avvisning og mot

  1. Kjære du! Akkurat dette er det Gud skapte kjærester for, for å vise oss hvor vidunderlige vi er å være sammen med =) Bare hør på ham, du 😉 Vi er stort sett enige, hele gjengen 🙂

    Og hva mot gjelder, så er det en treningssak. Og hver gang du overkommer frykten, så blir du modigere og modigere, og relasjonene blir bare bedre og bedre, til du til slutt er trygg, og ikke trenger så mye mot lengre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *