Tikk takk

Jeg hadde bursdag her om dagen, og i bursdagsgave fikk jeg blant annet penger til å kjøpe meg ei klokke. Et armbåndsur.

Og det er jo bra, for tiden er ikke bare-bare å hanskes med!

Nå er det sånn, at enkelte ting liker jeg å bruke litt tid på, og ny klokke er en av dem. Vil dere hjelpe meg? Bruk pilen over bildene, så får du opp litt tekst om hver enkelt.

Jeg var innom Diamanthuset i Kristiansand, og prøvde noen.

Noe som denne

I tillegg hadde de noen fra Skagen Design. De var fine, nette, og til en rimelig pris. Her har du noen av dem jeg kikker på:

355SSLB Skagen Ladies Slimline Mesh Watch - Silver dial with 12 Crystals

Eller hva med en unisexmodell?Skagen Mens Watch - White dial - Stainless steel case - Black leather band.Skagen Mens Watch - Black dial - Stainless steel case - Black leather bandHaha! Nå fant jeg den  med meshlenka også på salg! Jeg  får kanskje TO klokker for bursdagspengene? Ei til hverdags og ei til litt finere? Hvordan ser forresten et herreur ut sammen med disse? Skagen Mens Slimline Mesh Watch - Stainless - Two tone dial

Sånn. Nå kan dere si hva dere tenker. Jeg kommer antakelig til å gjøre det motsatte uansett 😉

Dette innlegget ble publisert i Fine ting :) av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Tikk takk

  1. Gratulerer med dagen!
    Hva slags klokke du skal velge.. du bør kanskje bestemme deg hvor presist du vil vite tiden? Ikke alle klokkene du viser bilde av er så nøye på det, ser det ut som (mangler streker for minuttene).

    Jeg likte de to første fra Skagen Design best.

  2. Du er inne på noe der… Jeg hadde faktisk ikke tenkt på at det kunne bli noe problem, men det kan det jo 😉 Og så lurer jeg på om det blir størrelsen som avgjør. Tror jeg vil ha ei stor klokke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *