Lei.

I dag er jeg lei av meg selv.

Synes bare at jeg gjør for mye av det jeg skulle gjort lite av, og for mye av det jeg skulle gjort lite av.

Det jeg i går tenkte jeg så gjerne skulle gjort, det synes jeg i dag er en idiotisk idè.

Kanskje skulle jeg rørt litt mer på meg? Er det det som mangler? Eller er det bare husvasken som står og trykker?

For vi har K-A-O-S 🙁 Og ingen gjør så mye med det. Tida og helsa mangler.

Og så ser jeg meg selv syte, og vet at mange er lykkelig med mye mindre enn jeg har.

Positiv tankegang er en birtsj 😛 «Du er din egen lykkes smed» er en ELENDIG sykkel, og «Carpe diem» kan du bare ta med deg, legge den på setet før du setter deg på det, og sykle avgårde langt inn i sluddheimen, di birtsj!

Happy kveld, og vakker torsdag!

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

3 tanker om “Lei.

  1. Søte venn!!!! Vi har vell alle hver der og jeg føler med deg. Det er en kunst å tenke positivt når alt blir for mye. Fikk noen bilder i hode mitt da du skrev hvor lykkesmeden kunne sykkle. Tenkte kansje den hadde passet godt i fjæra 😛 Håper solen skinner på deg i morgen om ikke er det bare å ringe så skal jeg sende deg masse positive ord <3

  2. Tenkte kanskje at vi var flere om å ha slike dager, ja. Og bildene skal du bare kose deg med.

    Sludd i fjæra er noe svineri. Kaldt blir det. Og glatt. Helt UMULIG å sykle! Så dett man og slår seg, og ambulansen kommer seg ikke frem, så eneste løsningen blir bare å rulle til sjøen og vente på kystvakta. Men det er jo nedbemanning i forsvaret, så det kommer ingen kystvakt. Kvikklunsjen blir våt. Sveisen ødelagt. Og du må tisse.

    Men men. Håper på en bedre dag i dag. Og en super dag til deg, vakre Beathe 😀

  3. He he, du får sagt det, Siri! 🙂

    Vi har alle slike dager. Jeg har ofte dager der verden går meg midt i mot. Og det krever sitt å ta nakketak på den følelsen og tvinge den i kne. Løfte haka opp på horisonten og se mot bedre dager.

    Kanskje vi noen ganger skal kjenne og smake på denne følelsen? Tillate oss å være deprimert littegrann? Legge oss til å sove med håp om at i morgen blir en bedre dag enn dagen i dag var?

    Slitte floskler og motivasjonspreik er det nok av. De hjelper ikke, de er bare tomme kommentarer. Ord som ikke inneholder noe som helst – egentlig.

    Du har skrevet om sansing – la dine indre sanser føle «elendigheten»; de negative vibbene du har. Men la deg ikke overkjøre eller la «elendigheten» få overtaket.
    Kjenn på din egen utilstrekkelighet og gled deg over at du – faktisk – er et menneske!

    Og når det røyner på som verst, har jeg lært at å sette på en god sang hvor innhold og melodi gir deg en energiboost, er munter eller beskriver følelsen din så innmari godt – det hjelper på! Eric Clapton synger en stilig versjon av «nobody knows you when you’re down and out», Katie Melua har en enda bedre versjon om du liker henne. Den sangen beskriver en typisk «Vidar har en dårlig dag» -dag. Ikke direkte overført fra teksten, men om du tenker at teksten beskriver sinnelaget.

    Og når kaoset er som verst, kjære Siri: Geniet behersker kaos! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *