Stilling ledig

Mamma pleier å si at hun skulle vært gift og hatt ei kjerring.

Og det skulle jeg også vært…

Ei skikkelig husmor er det jeg søker.

Til å ta vare på min mann og mine tre barn. Til å løfte oss opp til et anstendig nivå, hva det timelige angår.

Arbeidsbeskrivelse:

 • Rydding i lager, garderober, leker og skap.
 • Skape systemer i disse
 • Sortere unna det familien ikke trenger
 • Innkjøp og supplering der noe mangler.
 • Renhold
 • Middagslaging
 • Orden utendørs
 • Safting og sylting
 • Div. kontorarbeid
 • Forefallende arbeid i heimen. Disse oppgavene kan være noe varierte, da familiens medlemmer har en ufrisert kreativitet.

Jeg kan tilby et levende arbeidsmiljø med stadig repeterende oppgaver, dyp takknemlighet i form av en klem om dagen, og, sist men ikke minst, full oversikt over småbåthavna.

En helt vanlig dag i veikrokjøkkenet...

Søknadsskjema med CV og klutpreferanser leveres i kommentarfeltet under. Stillingen er foreløpig vakant, og oppgavene står i kø.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Livet, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Stilling ledig

 1. Men Siri? Det jeg ser på bildet – der er et HJEM! Du ser kanskje rot – men ser du sporene av hverdagsliv i en helt normal familie? 🙂

  Men jeg skjønner tankegangen din. Kanskje må målene settes litt annerledes? Ikke lavere, men annerledes? Noe å tenke over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *