Gode dager :)

Nå har jeg ikke fortalt hvor hyggelig det var i selskapet, og hvor godt det er å ha søsken med ballett hjemme.

Og det kommer jeg faktisk ikke til å gjøre, heller! For det er så vanskelig å beskrive, at jeg gir bare opp i utgangspunktet.

Slappfisk, det er vel det jeg er 😛

Men jeg kan jo si så mye som at klokka ble halv to i natt før jeg kjørte hjem. SÅ trivelig var det IHVERTFALL!

Men i morgen er det ned på verdens kalde gulv, med tur til Tromsø for MR, og uka full av greier.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Gode dager :)

  1. Hei Maren 🙂 Velkommen til matpakkebordet 🙂 Jeg passer på å ta meg pauser, og når bare pausene er på plass, så er søsken en herlig ting!

    Jeg har fire søsken. To av brødrene har damer, og søstra mi har en liten gutt. Alle er her. I tillegg er onkelen min på min alder, og han har kone og to små. En annen tante var også her, så ja, folksomt er det, men TRIIIIVELIG!

    Glemte jeg å nevne min egen mann og mine tre barn, forresten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *