Fest :)

Må vel ballansere dette, og fortelle om en nydelig dag i går 🙂

Etter alle de kjipe forberedelsene var det morsomt å stå opp pg kle finstasen på ungene og  gå i tog sammen med dem 🙂

Ungene ble en staselig prins, en yndig prinsesse, og en tøff(om enn noe sur, han er alltid det på 17. Mai) prematurtenåring.

Vi nedprioriterte kirkebesøket i går, men kommer tilbake til det neste år.

Toget var kjempefint 🙂 Langt, med flott musikk til alle. Og i et tempo som alle kunne kose seg i. Noen Hippet andre Hurraet, og tilsammen ble det morsomt 😀

Og så var det familie <3 resten av dagen. Pizza hos Mamma og pappa. Unger som overnattet der.

I dag er det bursdagsfeiring i Faderhuset. Jevika, som vi sier.  Pappas 60-årsdag skal feires.

Så dere ser, ingen tanker herifra foreløpig, bare fest og full fart 🙂 Og det er jo greit 🙂

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *