Vitenskapene

Vi har så mange kunnskapssystemer i denne verdenen.

Vi har legevitenskapen, troen, naturmedisin, og kinesisk medisin, for eksempel.

Min tanke om dette er at alle har litt rett.

Alle eier en liten del av sannheten.

Gud er stor, og for å minne oss æresyke mennesker om Hans suverenitet, så har han lagt ned kunnskapen på så mange plan, at ingen mennesker er i stand til å fatte det hele.

En lege vet mye, men når alle legene har sagt sitt, og mennesket fortsatt ikke har fått hjelp, så kan en prest eller akupunktør hjelpe, og vice versa.

På den måten må vi alle søke, selv om vi har funnet svar. Og ingen blir suverene, så de ikke trenger Gud og andre mennesker.

Er ikke det flott`?

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Ånd, Livet, Samfunn av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *