Publisitet

Der var menighetsbladet ute, og det merker jeg på besøksraten! 🙂

Til mine faste lesere, så kan jeg fortelle at min prestemann har lagt ut matpakken til dette bladet, som jo har ganske så mange lesere…

Velkommen til dere nye 🙂

Velkommen til min lille verden av modig filosofi, levd liv og læring, men det mange liker aller best, er vel gløttene av hverdag.

Jeg kjenner litt panikk med tanken på forventningen fra bygda. Kommer sikkert til å få skrivesperre nå, men, men. Dere får komme tilbake når besøkstallene har normalisert seg igjen, så er vi i gang igjen da =)

Bloggen min er IKKE noen utvidelse av menighetsbladet, og heller er jeg ikke noe typisk prestefrue å skryte av…

Jeg er bare lille meg, som ikke tar noe selvfølgelig, og derfor baler fryktelig med det som mange av dere fikser med venstrehånda imens dere kjører bil og spiser pølse med brød 🙂

Så, når det røyner, og det gjør det stadig vekk, så trenger jeg Gud, og det skinner vel også igjennom, vel å merke på mitt eget ukonvensjonelle vis.

Og så er bloggen et sted jeg legger overskuddet.

Til dere som fortsatt er interessert, enjoy 🙂

Til dere andre, takk for besøket, og døm meg ikke for hardt 😉

 

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Samfunn, Ukategorisert av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *