Formingsprosjekt, gjenbruk

Denne ettermiddagen har jeg vært gjort noe!  😀

Jeg har trukket om den gamle puffen etter Farmor og Farfar.

Dette er før :

Demontering foregikk ute. Visst var folkene renslige, men etter noen tiår samler det seg litt støv, det kan det ikke nektes for...

Etter et par-tre timer med familie-samarbeid så er dette resultatet :

Nå har den fått hedersplassen i frokostkroken min 🙂

 

Matrialstudie. Beina er i solbleiket teak, trekk i ull. Stolen er etter Eirik sin bestemor. Den har nok stått i stua hennes, på Revelsøya, siden, ja, når tror dere den ble kjøpt?

*blod på tann 🙂 *

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Diverse bilder, Fine ting :) av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

5 tanker om “Formingsprosjekt, gjenbruk

  1. NAIS! Artig å gi gamle møbler nytt liv. Og LANGT billigere enn å kjøpe nytt hele tiden! Rart det der – et strøk maling, litt stoff og litt innsats – og så er det jammen nye møbler i heimen!

    Kudos!

  2. Det er sant, Vidar 🙂 Skulle bare ønske at jeg gjorde slikt litt oftere. Jeg har mange prosjekter på vent, vet du… Og bestiller stadig materialer til ting jeg aldri gjennomfører 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *