Hellig jord?

Jeg skriver om sansing for tiden. Men hva er nå det?

Ukristelig?

Ærlig talt så tror jeg at Jesus og gjengen hadde mange flere slike «ting» enn vi har.

Hvorfor skulle Jesus absolutt ut i ørkenen når han skulle be?

Hvorfor fastet han når han bad?

Hva var det med fotvasken? Er ikke den sanselig? Spør en «sanser» om føtter, så tør du ikke engang å høre svaret 😛 Øhø…

Duftende salve over hodet ble sett på som styrke til å imøtegå det ytterste mørke(!).

Og måltidet ble også en «greie». Det ytterst timelige ble åndelig.

Ja. Jeg sanser med freidig mot, og vet at jeg ennå har mye å lære.

Gud er stor.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Ånd, Bøker jeg leser, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

En tanke om “Hellig jord?

  1. Var dette i det hele tatt forståelig? Teologen min synes visst ikke det… Da jeg spurte ham hva han syntes hadde han omtrent tusen ansiktsuttrykk, men klarhet var definitivt ikke ett av dem 😛

    Jeg lar den stå likevel, i håp om at en eller annen av dere skal fortelle akkurat hvor DERE synes dette skurrer.

    Så skal jeg svare.

    Come on! Ca. ti lesere hver dag… Det er IKKE skummelt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *