Terapi

Jeg skrev noe her om dagen… Terapeuten min 🙂

Og det var vel ganske skamløst, var det ikke? Å innrømme at man er en looser og trenger en TERAPEUT!

Jeg ser det ikke slik. Jeg anser terapeuten min kun som et gode, unntatt for pengboka, da 😉 Og unner alle det. Å ha noen som går ved ens side, og pusher en fremover.

I mange kulturer er det helt naturlig, å ha en, eller være en mentor av noe slag.

Så hvorfor skulle ikke vi trenge det? Vi lever i et samfunn som endrer seg i en rivende fart, imens vi mennesker jo fortsatt er de samme…

Religionene er blandet i en evig(snodig uttrykk 😛 ) suppe, og bare det skal det jammen litt til for å håndtere for et enslig menneske, som vi jo alle i bunn og grunn er.

I tillegg kommer faktorer som tid, kosthold og sosialt liv, som også har fått helt nye kontekster i dag enn noen gang før.

Så hva sier dere? Hadde det kanskje vært godt med en mere eksistensiell samtale i ny og ne? Noen som minner oss på våre behov og hvem vi er?

For meg og min helse er det nødvendig. Jeg må hele tiden «tette igjen» energilekkasjer, og rett og slett vokse. Andre har andre behov.

Takk for terapeuten min 🙂 Hun er et fantastisk menneske 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Livet, Vakre mennesker av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Terapi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *