Om kjedsomhet og mot.

-og mye mer… Denne mannen har ett av de navnene i verden i dag som betar og forvirrer meg mest. Å lese en av hans bøker er som en berg-og-dal-bane av opplevelser og nye ideer jeg aldri vet om de er stor, gammel visdom, eller direkte skrudde. -Eller bare bilder på noe annet, som jeg ikke har forstått ennå.

Denne fant jeg i dag, og ble veldig relevant på noe som opptar meg for tiden. Mot. Mot i livet. Tro. Tro på livet, og på Gud.

http://paulocoelhoblog.com/2012/03/03/boredom/

Noen andre som leser Coelho? Deres opplevelser?

Hva med det han skriver her? Eller bare generelt om mot i livet?

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Bøker jeg leser, Livet av sirimari. Bokmerk permalenken.

Om sirimari

Hmmm... Hvem er det egentlig som vet helt hvem de er? Jeg kan vel alltids gi dere noen opplysninger. Jeg er en kvinne som har rukket å bli tjueni noen ganger. Jeg er separert, og har tre herlige barn, som så mange andre av oss ;) Jeg bor i min fars hjemgård, i bygda jeg vokste opp i. Men før jeg slo meg ned her, rakk jeg å teste både Narvik og Trondheim. Trøndere er fine folk, spesielt de som holder til på nordsida av byens sentrum ;) Jeg blir friskere og sterkere, og har akkurat begynt å jobbe litt. Jobben som kassadame på REMA er undervurdert. Men først og fremst er jeg hun der gærne Jesus-dama, og det er det en stor ære for meg å få lov til å være. Kan man ha noen bedre brudgom? Nevnte jeg forresten at Den Høyeste Gud er min far?

2 tanker om “Om kjedsomhet og mot.

  1. Du må ikke gjøre det, heller, du blir sprø av det 😛

    Neida, men det er jo litt sterkt å lese en bok som får deg til å nesten ønske å bli heks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *